de 10 beste Amerikaanse koelkasten

De 10 beste Amerikaanse koelkasten

Een koelkast is een onmisbaar apparaat in iedereen zijn huis. Er zijn veel verschillende soorten koelkasten op de markt, maar Amerikaanse koelkasten zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Dit type koelkast is groter dan een standaard koelkast en heeft meestal ook een vriesgedeelte. In deze tekst gaan we het hebben over de 10 beste Amerikaanse koelkasten van dit moment.

1. Samsung RS68A884CSL – SpaceMax – Amerikaanse koelkast

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

Samsung RS68A884CSLDe Samsung RS68A884CSL is een Amerikaanse koelkast met vriezer die vrijstaand is. Het koelgedeelte biedt een zeer ruim bruikbaar volume van 292 liter, terwijl het vriesgedeelte zich aan de zijkant bevindt en een bruikbaar volume van 139 liter heeft. Bovendien is het vriesgedeelte voorzien van ‘no frost’ technologie, wat betekent dat ontdooien minder vaak nodig is. Het energielabel dat door de fabrikant is opgegeven, is een C-label.

Voordelen van de Samsung RS68A884CSL: koelt zeer snel, vriest snel in, zeer energiezuinig model, houdt temperatuur zeer goed stabiel, maakt weinig geluid, werkt goed in een warme omgeving en is geschikt voor gebruik in onverwarmde ruimte.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

2. Samsung RS6HA8891SL/EF – Family Hub – Amerikaanse koelkast

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

Samsung RS6HA8891SL-EFDe Samsung RS6HA8891SL is een Amerikaanse koelkast met vriezer die vrijstaand is. Het koelgedeelte biedt een zeer ruim bruikbaar volume van 289 liter, terwijl het vriesgedeelte zich aan de zijkant bevindt en een bruikbaar volume van 141 liter heeft. Bovendien is het vriesgedeelte voorzien van ‘no frost’ technologie, wat betekent dat ontdooien minder vaak nodig is. Aan de buitenkant van de koelkast bevindt zich een display waarop de temperaturen van zowel de koelkast als het vriesvak worden weergegeven. Het energielabel dat door de fabrikant is opgegeven, is een E-label.

Voordelen van de Samsung RS6HA8891SL/EF: koelt zeer snel, energiezuinig model, houdt temperatuur zeer goed stabiel, maakt weinig geluid, werkt goed in een warme omgeving en is geschikt voor gebruik in onverwarmde ruimte..

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

3. Bosch KFN96VPEA – Serie 4 – Amerikaanse koelkast

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

Bosch KFN96VPEADe Bosch KFN96VPEA is een vrijstaande koelkast in Amerikaanse stijl met een vriezer aan de onderkant. Het koelgedeelte heeft een zeer ruim bruikbaar volume van 284 liter en het vriesgedeelte biedt een bruikbaar volume van 120 liter. Het vriesgedeelte is voorzien van ‘no frost’ technologie, waardoor het ontdooien van de vriezer minder vaak nodig is. De fabrikant heeft dit model voorzien van een E-energielabel.

Voordelen van de Bosch KFN96VPEA: koelt zeer snel, energiezuinig model, houdt temperatuur zeer goed stabiel, maakt weinig geluid, werkt goed in een warme omgeving en is geschikt voor gebruik in onverwarmde ruimte.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

4. LG GSXV91MCAE Amerikaanse koelkast met InstaView™ Door-in-Door™

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

LG GSXV91MCAEDe LG GSXV91MCAE is een vrijstaande koelkast in Amerikaanse stijl met een vriezer aan de zijkant. Het koelgedeelte heeft een zeer ruim bruikbaar volume van 287 liter en het vriesgedeelte biedt een bruikbaar volume van 129 liter. Het vriesgedeelte is uitgerust met ‘no frost’ technologie, wat betekent dat het minder vaak ontdooid hoeft te worden. De fabrikant heeft dit model beoordeeld met een E-energielabel.

Voordelen van de LG GSXV91MCAE: koelt snel, houdt temperatuur zeer goed stabiel, maakt weinig geluid, werkt goed in een warme omgeving en is geschikt voor gebruik in onverwarmde ruimte.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

5. LG GSJV31DSXE Amerikaanse koelkast Vrijstaand 634 l E Zilver

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

LG GSJV31DSXEDe LG GSLV31DSXE is een koel-vriescombinatie in Amerikaanse stijl, die vrijstaand gebruikt kan worden. Het koelgedeelte heeft een ruim bruikbaar volume van 294 liter, terwijl het vriesgedeelte zich aan de zijkant bevindt en beschikt over een bruikbaar volume van 137 liter. Bovendien beschikt het vriesgedeelte over ‘no frost’ functie, waardoor je het minder vaak hoeft te ontdooien. Het energielabel dat door de fabrikant is opgegeven voor deze koelkast is E.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

6. Samsung RS68A8521S9 – Serie 8 – Amerikaanse koelkast

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

Samsung RS68A8521S9De Samsung RS68A8521S9 is een vrijstaande koelkast met vriezer in Amerikaanse stijl. Het koelgedeelte heeft een bruikbaar volume van 302 liter, terwijl het vriesgedeelte (aan de zijkant) een bruikbaar volume van 135 liter heeft. Het vriesvak beschikt over ‘no frost’ technologie, waardoor je het minder vaak hoeft te ontdooien. Het energielabel dat door de fabrikant is opgegeven, is E.

Voordelen van de Samsung RS68A8521S9: vriest snel in, energiezuinig model, houdt temperatuur goed stabiel en werkt goed in een warme omgeving.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

7. Hisense RS694N4IIF – Amerikaanse Koelkast – RVS

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

Hisense RS694N4IIFDe Hisense RS694N4IIF is een vrijstaande koelkast met vriezer in Amerikaanse stijl. Het koelgedeelte heeft een zeer ruim bruikbaar volume van 301 liter, terwijl het vriesgedeelte (aan de zijkant) een zeer groot bruikbaar volume van 126 liter heeft. Bovendien is het vriesvak ‘no frost’, zodat je het minder vaak hoeft te ontdooien. De fabrikant heeft aangegeven dat het energielabel van deze koelkast F is.

Voordelen van de Hisense RS694N4IIF: houdt temperatuur zeer goed stabiel, werkt goed in een warme omgeving en is geschikt voor gebruik in onverwarmde ruimte.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

8. Beko GNE60530DXN – Amerikaanse koelkast – French Door – RVS

Vrijstaand / Amerikaans / Vriezer onder

Beko GNE60530DXNDe BEKO GNE60530DXN is een vrijstaande Amerikaanse koelkast met een ruim koelgedeelte van 242 liter, inclusief een 0-graden gedeelte van 28 liter. Het vriesgedeelte bevindt zich aan de onderkant en heeft een groot bruikbaar volume van 108 liter, en is uitgerust met ‘no frost’ technologie, waardoor ontdooien minder vaak nodig is. Het energielabel dat door de fabrikant wordt verstrekt is F.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

9. Samsung RS6HA8891B1/EF – Family Hub – Amerikaanse koelkast

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

Samsung RS6HA8891B1-EFDe Samsung RS6HA8891B1 is een Amerikaanse stijl vrijstaande koelkast met vriezer. Het koelgedeelte heeft een zeer ruim bruikbaar volume van 289 liter, terwijl het vriesgedeelte (gelegen aan de zijkant) een zeer groot bruikbaar volume van 141 liter heeft. Het vriesvak is voorzien van ‘no frost’-technologie, wat betekent dat het minder vaak ontdooid hoeft te worden. Aan de buitenkant van de koelkast is een display geïntegreerd waarmee de temperatuur van zowel de koelkast als het vriesvak kan worden afgelezen. Het energielabel dat door de fabrikant wordt verstrekt, is E.

Voordelen van de Samsung RS6HA8891B1: koelt zeer snel, energiezuinig model, houdt temperatuur zeer goed stabiel, maakt weinig geluid, werkt goed in een warme omgeving en is geschikt voor gebruik in onverwarmde ruimte.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

10. LG GSLV30DSXM Amerikaanse koelkast Water- en ijsdispenser – Total No Frost

Vrijstaand / Amerikaans / Side-by-side

LG GSLV30DSXMDe LG GSLV30DSXM is een vrijstaande koelkast met een vriezer in Amerikaanse stijl. Het koelgedeelte heeft een zeer groot bruikbaar volume van 289 liter, terwijl het vriesgedeelte (aan de zijkant) een zeer groot bruikbaar volume van 141 liter heeft. Bovendien is het vriesvak voorzien van ‘no frost’, wat betekent dat het minder vaak ontdooid hoeft te worden. Er is ook een display aan de buitenkant waarop de temperaturen van zowel het koelgedeelte als het vriesgedeelte worden weergegeven. De fabrikant heeft het energielabel beoordeeld als E.

Voordelen van de LG GSLV30DSXM: koelt zeer snel, energiezuinig model, houdt temperatuur zeer goed stabiel, maakt weinig geluid, werkt goed in een warme omgeving en is geschikt voor gebruik in onverwarmde ruimte.

Bekijk deze koelkast bij Bol.com

Amerikaanse koelkast kopen?

Er zijn ontzettend veel goede Amerikaanse koelkasten op de markt te vinden, maar hierboven zijn de 10 beste van dit moment. Welke het beste bij jou past, hangt af wat jij nodig bent en wat jouw voorkeuren zijn. Of je nou op zoek bent naar een grote inhoud, handige functies of een mooi design, voor iedereen zit er een leuke koelkast tussen!